Programma

De KiVaDa is in 2021 op maandag 23, dinsdag 24 en woensdag 25 augustus. 

Het is belangrijk om met je kind(eren) goede afspraken te maken over of zij wel of niet zelfstandig naar huis mogen fietsen of dat ze opgehaald worden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor en kunnen dit ook niet voor alle kinderen bijhouden.

 

Het programma voor 2021 ziet er als volgt uit;

Maandag 23 augustus

10:00 – 16:00: Aanmelden en intro en daarna sport en spel, op het voetbalveld van Ajax-Breedenbroek. Vandaag sportieve kleren aandoen! (vanaf 6 jaar)

Dinsdag 24 augustus

09:00 – 16:30: Dagje uit met de bus (locatie nog onbekend). Vertrek vanaf basisschool de Borckeshof. Wij verzorgen ranja en lunch. (vanaf 6 jaar)

Woensdag 25 augustus

14:00 – 19:00: Sport en spel + eten op het voetbalveld van Ajax-Breedenbroek (vanaf 6 jaar)
19:00 – 21:00: Disco in de gymzaal in Breedenbroek (vanaf 6 jaar)
21:00 – 00:00: Spooktocht bij het voetbalveld van Ajax-Breedenbroek (vanaf 8 jaar)

Daarnaast willen wij jullie graag wijzen op onderstaande belangrijke zaken:
  • Uw kinderen afzetten en ophalen? Graag! Bij voorkeur op de fiets.
  • In verband met de richtlijnen rondom het Corona-virus mag u als ouder ook dit jaar niet het terrein betreden. Na het afzetten van uw kind(eren) daarom graag direct het terrein verlaten. Ook bij het ophalen van uw kinderen graag niet te vroeg komen, en niet op het terrein wachten.
  • Houdt altijd de algemene richtlijnen van het RIVM in acht (houdt 1,5 meter afstand)
  • Tijdens het kamp zullen wij als begeleiding ons ook houden aan de algemene richtlijnen van het RIVM.
  • Er zijn voldoende punten voor de begeleiders en de kinderen om handen te desinfecteren, er zijn extra punten om uit te rusten en er is gescheiden sanitair.
  • Heeft uw kind, of een direct gezinslid een van de volgende klachten? Koorts, benauwd of (overmatig) hoesten en niezen. Dan verzoeken wij u om uw kind(eren) af te melden, om besmettingen rondom het corona-virus te voorkomen.
  • Mocht uw kind net in groep 5/6 zitten en toch graag met de andere groep meedoen, is dat geen probleem. Spreek dit van tevoren af met uw kind(eren).
  • We gaan dit jaar geen hutten bouwen, dus hamers, spijkers en/of kwasten zijn niet nodig!